Her finder du ingredienser til ølbrygning af høj kvalitet

20 April 2020 Silje Hansen

editorial

Øl kan du i dag finder i mange smage og varianter. Specialøl er gennem de seneste år blevet utrolig populært i Danmark og resten af Europa. Vi ser derfor også mange mikrobryggerier skyde frem og for alvor skrive sig på landkortet. Det skyldes at familie Danmark er åben for nye fortolkninger og smage på dejlige øl. Det er blevet så populært at mange private også selv er gået i gang med at brygge sin egen øl. Det kræver naturligvis, at man har det nødvendige udstyr, for at komme i gang. 

Er du helt ny og grøn inden for ølbrygning, kan det være en stor fordel for dig at tilmelde dig et ølbrygningskursus. Dermed får du “hands on” omkring, hvad det kræver for at brygge sin egen øl. Det giver en god fornemmelse af de processer og teknikker som bliver anvendt, når du skal brygge din egen øl fra bunden. Herefter kan du overveje om du skal investere i dit eget bryggeanlæg, for at selv kunne kaste dig i gang med at lave en øl efter din smag.

Bryg din egen øl med ingredienser som du kan lide

Da øl er en smagssag handler det i stor grad om at finde en smagsvariant, der passer til dit temperament og smagsløg. Ligesom med madlavning handler ølbrygning om teknik og råvarer. Det er vigtigt at du køber de rette ingredienser, for at få de bedste smag frem i din øl. Det kan være svært at overskue markedet, når du skal vælge ingredienser. Der er mange forskellige typer og varianter af f.eks. malt og humle, hvorfor det bedste er at prøve dig frem eller finde en leverandør der kan give dig en professionel vejledning. 

Vi har undersøgt markedet for at finde en leverandør af ingredienser til din ølbrygning. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at shoppe hos ALBRYG.

More articles