Det kan du få penge for på lossepladsen

03 juni 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvad man ikke ved er, at man kan få penge for meget af det skrald, man har derhjemme. Derfor kan det være en god idé at undersøge hvilket skrald man kan få penge for, og hvad man ikke kan få penge for. I dette indlæg kommer vi ind på noget af det skrot, som er penge værd, og som du kan få penge for på skrotpladsen.

Metal

Metal kan let genbruges, og er derfor et af de materialer, som du kan få penge for, når du afleverer det. Måden det fungerer på, er ved at du læsser din trailer med alt det metal du skal aflevere. Når du kommer ud til pladsen, så har de en vægt, hvor de først vejer bil og trailer inkl. skrot. Herefter vejer de bil og trailer ekskl. skrot, og på den måde kan de så beregne hvor mange kilo du skal betales for.

Det er dog vigtigt, at du sorterer dit metal, da noget metal er mere værd end andet. Hvis du vil læse mere om priserne du kan blive betalt for dit metal skrot, så anbefaler vi, at du besøger følgende hjemmeside: https://www.jernkaellingen.dk/priser 

image

Pap

Der er ikke mange der ved det, men man kan rent faktisk få penge for pap. Der skal en del til, før det kan betale sig, da man skal have det afhentet, for man kan få penge for det, men det kan betale sig for mange. Grunden til Pap er penge værd, er fordi det kan genbruges og laves til nyt pap. Ved at sælge sit pap, så er man derfor ikke kun god ved miljøet, men man giver også sig selv lidt ekstra i lommen, som man måske ikke havde regnet med at få.

Udover pap og metal, så er der mange andre ting, som du kan få penge for. Hvis du er nysgerrig på hvilke, så anbefaler vi, at du tager fat i din lokale skrotplads eller skraldemand.

Flere Nyheder