3 tips til mere liv i haven

08 March 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvis du synes at din have er lidt kedeligt, og den godt kunne trænge til lidt mere liv, så kan du sagtens gøre noget ved dette. Det er især hyggeligt, hvis der er masser af liv ude i haven i de varme sommermåneder, hvor det kan være varmt langt ud på aftenen.

Hvis du gerne vil vide, hvad du kan gøre for at få mere liv ude i din have, så giver vi dig tre tips til, hvordan du kan gøre det. Hvis du vil vide mere, så følge med herunder. 

træterrasse

Træterrasse

Du kan blandt andet vælge at få bygget en træterrasse ude i din have. Her kan du og dine nærmeste sidde og nyde de varme sommeraftener. Du kan også selv vælge, om træterrassen skal være overdækket, eller om der skal være mulighed for sol hele dagen. 

Hvis du gerne vil finde nogen, der kan hjælpe dig med at bygge en træterrasse omme i haven, så kan du blandt andet søge på nettet. Hvis du bor i trekantsområdet, så kan du for eksempel søge på træterrasse i trekantsområdet

Legeplads

Hvis du har børn og masser af plads i haven, så kan du vælge at bygge en legeplads i haven. Her kan dine børn lege frit. Det er den perfekte måde at få dine unger udenfor på, og så kan du samtidig holde øje med dem hele tiden inde fra huset af. Du kan selv vælge, om det skal være en kæmpe legeplads, eller bare en rutsjebane og et par gynger. I byggemarkeder kan du finde mange smarte løsninger til en god legeplads. 

Fuglekasser

Hvis du er vild med dyreliv og fugle, så skal du da have sat nogle fuglekasser op i haven. Her har fugle muligheden for at lave en redde og lægge æg. Det er et flot syn, når fugle flyver ind og ud af haven, og du får dermed mere liv. 

More articles