Videoovervågning til butikker og private boliger

19 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

I disse dage er det svært at komme uden om videoovervågning.

Mange raser imod det de kalder overvågnings samfundet og mener at overvågning med kamera overskrider grænserne for vores ret til privatliv. De overser dog de store fordele ved muligheden for overvågning, for eksempel blandt mindre erhvervsdrivende med egen forretning.

Butikstyveri koster hvert år danske forretnings indehavere milliarder. Derfor vælger mange at opsætte effektiv videoovervågning med knivskarpe kameraer som kan dokumentere tyveriet over for såvel politi som forsikrings selskab. Og dermed kan der på effektiv vis dæmmes op for bølgen af berigelses tyveri og rapseri fra private butikker.

Videoovervågning af private boliger

Blandt de mest populære anvendelser for kameraer til videoovervågning er tyveri og indbruds sikring af private boliger. Har man én gang prøvet at få sit hjem gennemrodet af indbrudstyve ved man at det ikke er nogen ønskværdig situation – heller ikke selv om forsikringen dækker de stjålne værdi genstande.

Alle, som har været udsat for indbrudsforsøg, vil råde dig til i videst muligt omfang at sikre dit og din families hjem mod indbrud. Dette kan du for eksempel gøre ved hjælp af nye, moderne låse systemer på alle potentielle indgangspartier, lige som du med stor fordel kan installere et alarm system som kan tilkalde vægter service i tilfælde af uvedkommende indtrængen i din bolig. Og ønsker du virkelig at sætte trumf på beskyttelsen af din bolig opsætter du overvågningskameraer til videoovervågning i samme anledning.

Hvor kan jeg købe kameraer til videoovervågning af bolig eller butik?

Hvis du er på udkig efter overvågningskameraer i høj kvalitet til en billig penge kan du finde hvad du søger hos DKKamera. DKKamera er leveringsdygtig i pakker indeholdende såvel kameraer som udstyr og tilbehør som skal bruges i forbindelse med opsætning og installation.

Du kan se det store udvalg af videoovervågning udstyr på dkkamera.dk.

Flere Nyheder