Trampolinguiden.dk er din vejledning hjælp til valg af trampolin

17 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er du også blevet lidt skræmt over nogle af de mange artikler og nyhedsindslag, som der florerede for en del måneder siden om, at nogle trampoliner, man lovligt kunne købe i Danmark, var farlige og endda kunne medføre døden, hvis man var virkelig uheldig?

Det er klart, at den slags skræmmekampagner kan få en til at værge sig ved, om det nu er en god idé at købe sig sådan en trampolin til haven, selvom underne hyler efter den, og man selv tænker, at det kunne være en mulighed for at røre sig lidt uden at skulle så langt væk fra hjemmet.

Men her er det vigtigt at slå fast, hvilket også fremgår ved at læse mange af artiklerne, at man ikke kan fælde dom over alle trampoliner på den måde – for det er da klart, at nogle trampoliner kan være farlige.

Trampoliner er farlige, hvis man ikke opsætter dem korrekt, men leger for voldsomt i dem, er for mange på dem på én gang, man har ukurante remedier med på trampolinen med videre – men det er jo ikke anderledes end at sige, at man drukne i en vandpyt, hvis man ligger med hovedet nedad først.

Heldigvis er vi danskerne fornuftige mennesker, så vi ved godt, at vi skal have tjek på at købe den rette trampolin og opsætte den korrekt, men det er da klart, at man ikke kan vide den slags på forhånd, så man vil gerne have en guide og retvisende vejledning til, hvordan man vælger den slags.

Trampolinguiden.dk er her for at punktere myter og komme med fakta til dig om, hvilke typer af trampoliner, du skal vælge efter kvalitet, og hvad du har råd til og ikke mindst brug for.

Så når du skal foretage dit næste køb af en trampolin, så skal du besøge Trampolinguiden.dk.

More articles