Tag ridetimer på din lokale rideskole

05 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at blive en bedre rytter – eller vil du gerne optage ridning som en ny og spændende hobby? Så er det bare om at finde en god rideskole som tilbyder rideundervisning til voksne øvede såvel som begyndere.

Det er nemlig både sundt og sjovt at ride. Ridning er en berigende hobby som giver de fleste glæde i livet. Med ridning kan du kombinere din kærlighed til dyr med god motion. Og så har du en fritidsinteresse du faktisk kan have livet igennem.

Find din nærmeste rideskole i Haderslev

Hvis du er bosat i Haderslev eller nærmeste omegn kan du med stor fordel tage kontakt til Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen er en af de mest populære rideklubber i Haderslev – og det med god grund.

image

Hos Rideklubben Møllen kan du få rideundervisning på alle niveauer, foranstaltet ved dygtige og erfarne ridelærere, beridere og instruktører. Har du egen hest eller pony vil du kunne lade denne opstalde hos Ridecenter Møllen, hvor Rideklubben Møllen holder til. Du vil kunne tilmelde dig privat rideundervisning på egen hest, og samtidig have mulighed for at bruge ridehuset eller ridebanerne efter aftale.

Hvis du ikke er så heldig at være i besiddelse af din egen hest kan du gennem Rideklubben Møllen få rideundervisning på skoleheste eller ponyer som klubben råder over. Du kan tilmelde dig hold undervisning inden for dressur eller ridebane springning på flere niveauer, og du vil altid kunne være sikker på at kunne forbedre dine ride kundskaber mærkbart som følge deraf.

Rideklubben Møllen lægger vægt på det sociale aspekt af ridesporten og arrangerer derfor ofte stævner og andre former for komsammen. Gennem rideklubben kan du lære andre ryttere og heste entusiaster at kende, og der igennem få inspiration til din egen udvikling som rytter.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen, og kontakte klubben vedrørende ridetimer, på hjemmesiden rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder