Slip rygevanen med en e cigaret

10 February 2021 Astrid Pedersen

Går du i tanker om at holde op med at ryge? Så har du sikkert allerede prøvet en del af de rygestopmidler, som findes på markedet.

På apoteket kan man købe rygestop produkter så som tyggegummi, plaster, tabletter og mundspray indeholdende nikotin. Disse skulle angiveligt hjælpe med at slippe af med afhængigheden.

Men faktisk er ingen af disse produkter videre effektive når det handler om at slippe af med selve ryge vanen. De fleste rygere savner selvfølgelig nikotinen i deres hverdag da der her er tale om et særdeles afhængigheds skabende stof. Men hvad der er endnu værre er den mentale afhængighed af rygningen.

Det er slemt ikke at kunne snuppe en smøg med kollegerne efter frokost, eller ikke at kunne trække sig tilbage fra festen sammen med de øvrige rygere. Og derfor vil du hurtigt opdage at en e cigaret er et stærkere alternativ til smøgerne end diverse piller, plastre eller tygge tabletter.

Hvordan fungerer en e cigaret?

En e cigaret fungerer derved at den danner en aromatisk og nikotin holdig dampe baseret på såkaldt e væske. E væske påfyldes e cigarettens tank og vil ved et tryk på en knap varmes op så der dannes en aerosol. Det er denne man indånder i stedet for cigaret røg.

Når man således ”damper” på en e cigaret får man altså en oplevelse som minder om at ryge, blot uden alle de ubehagelige og uhumske side effekter. Du vil med en e cigaret således slippe for røglugt i tøj, hår og møbler. Du vil blive behageligt fri for morgen hoste, dårlig ånde og gule tænder. Og du vil frem for alt på meget nemmere og mere bekvem vis kunne nå dit endelige mål om et totalt rygestop når du anvender en e cigaret.

Du kan finde et stort udvalg af e cigaretter og tilbehør hertil på https://gosmoke.dk/ 

More articles