Skift dine træudhæng ud med hardieplank!

15 December 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om få nye udhæng på dit hus? Skal de være holdbare og vedligeholdelsesfrie? Så du aldrig igen skal male dem? Og skal de holde i mange år?

Hardieplank er et virkelig godt alternativ til træbeklædning. Læs med i denne artikel og find ud af mere om det stilfulde, tidløse og praktiske materiale.

Hvad er hardieplank?

Det er et super lækkert materiale, som ligner træ, men det er produceret med fibercement. Det gør materialet både miljøvenligt, nemt at arbejde med og flot at se på.

Du skal vælge hardieplank, fordi:

– Du får et materiale med minimal vedligehold

– Det er modstandsdygtig overfor regn og fugt

– Det fås i mange flotte nuancer og ligner træ

– Det er overfladebehandlet med akrylmaling, og der kan ikke trænge fugt ind i selve materialet, som der kan med træ. 

– Det er et materiale med mange års levetid

– Det er nemt at arbejde med og montere

Kan jeg lave nye udhæng med hardieplank?

Du kan med fordel bruge hardieplank til at lave nye udhæng på dit hus. Et udhæng er udsat for alskens vind og vejr. Hvis det er fremstillet i træ, er det derfor nødvendigt at vedligeholde det ofte.

Men hvis du vælger hardieplank, får du et udhæng, der modstår vind og vejr. Det kræver stort set ingen vedligeholdelse og kan holde i rigtig mange år. I modsætningen til træ bliver det ikke slidt, og det patinerer heller ikke. 

Hvad kan jeg ellers bruge hardieplank til?

Hardieplank kan bruges til alverdens udvendige beklædninger.

Det kan være til din garage eller dit skur. Du kan også købe planker eller hele fag, der kan bruges til at opføre et plankeværk med. Hvem hader ikke at skulle imprægnere og male deres hegn hvert andet år? Det slipper du helt for, hvis du vælger hardiplank.

Vælg hardieplank og få et holdbart og vedligeholdelsesfrit udhæng, hegn eller skur!

More articles