Skal du vælge en blikkenslager? Så hav disse ting for øje

17 October 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er du på udkig efter en blikkenslager? Så er det selvfølgelig med at få den helt rette ud til. Det er uanset, om du skal hyre en som privatperson, eller du måske har en større erhvervsopgave, hvor du kunne bruge hjælp. 

Du kan gøre dig selv en tjeneste, hvis du bruger lidt tid på at undersøge din blikkenslager, før du hyrer vedkommende. Vi kommer derfor også til at nævne forskellige punkter, du kan have for øje. 

Kig efter dette ved din næste blikkenslager

Hvilke brancheforeninger er blikkenslageren medlem af? 

En ting du kan holde øje med er, hvilke garantiordninger din næste blikkenslager er medlem af. Det kan være alt fra Tekniq Garanti og til Dansk VVS Garanti. Med garantiordninger som disse kan du som kunde være endnu bedre stillet, hvis der skulle opstå udfordringer med det arbejde, der laves. Hold derfor også gerne øje med, om du kan finde logoerne på blikkenslagerens hjemmeside. 

Hvilken erfaring har blikkenslageren i branchen? 

En anden ting du selvfølgelig også kan kigge efter er, hvilken erfaring blikkenslageren har i branchen. For mon ikke du har lyst til at komme i hænderne af en blikkenslager, som har ekstra erfaring og viden med blikkenslagerarbejdet. 

Er der god rådgivning at hente ved blikkenslageren? 

En tredje ting du kan undersøge er, hvorvidt der er god rådgivning at hente ved blikkenslageren eller ej. Den gode rådgivning kan nemlig være afgørende for, at du ender med en løsning, der bliver ekstra holdbar, og som matcher de behov og ønsker, du måtte have. 

Til en start vil det være til din fordel, hvis du forsøger at finde en blikkenslager ud fra disse punkter. Og så skal det selvfølgelig også nævnes, at du kan starte med at søge lokalt. På den måde indsnævrer du feltet en helt del, så du kun får vist lokale firmaer: https://www.johnvvs.dk/ 

More articles