Sådan finder du et godt malerfirma

20 oktober 2021 Steffen Hansen

editorial

Malerprojekter kan godt være overvældende at stå med selv. Måske du ikke føler, at du har kompetencerne til at klare det selv. Derfor bør du overveje at få et professionelt malerfirma til at klare projektet for dig. Det vil vi hjælpe dig med i dette indlæg. Her har vi listet tre ting, som du skal være opmærksom på, når du planlægger at hyre et professionelt malerfirma til dit malerprojekt.

1. Indhent flere tilbud

Det kan være en fornuftig idé, at du får flere forskellige tilbud på en maleropgave, som du skal have klaret i dit hjem. Det er for at sikre dig, at du ikke betaler for mere end, hvad der er nødvendigt. Du kan nemlig risikere at betale dobbelt for noget, som et andet malerfirma kan klare til det halve. Derfor bør du overveje at ringe rundt til forskellige malerfirmaer og få et uforpligtende tilbud. Måske de sender en maler ud til dig, der kan vurdere omfanget af det, du skal have malet. Herefter kan de fremsende et tilbud til dig.

2. Hvordan finder du et malerfirma?

Hvis du er i tvivl om, hvilke malerfirmaer du skal kontakte – så frygt ej. Du kan søge på Google efter malerfirmaer i dit område. Det kan du gøre ved at skrive” maler + den by du bor i” i søgefeltet. På denne måde kan du se, hvilke firmaer der er tættest på dig. Vi kan anbefale, at du både søger lidt bredt, men også lokalt. Det skal helst ikke være en maler, der bor alt for langt væk. Det kan nemlig ende med, at du skal betale mere i kørselspenge. Dog kan udbuddet af malerfirmaer også vokse, jo bredere du søger. Hav din sunde fornuft med dig, når du går i gang med søge rundt.

3. Læs anmeldelser

Når du har fundet en lille håndfuld af malerfirmaer, så kan du læse de anmeldelser, som enten står på deres hjemmeside eller deres Trustpilot. På denne måde kan du bedre vurdere, hvem der har den bedste service og hvem der kan levere et tilfredsstillende produkt. Anmeldelserne kan fremme din beslutningsproces, så du bedre kan eliminere de malerfirmaer med konsekvente dårlige anmeldelser. 

Flere Nyheder