Professionelt malerarbejde – når det skal gøres ordentligt

27 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal huset eller lejligheden sælges, er det en god idé at få malet vægge og lofter forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement. På den måde kan du nemlig få boligen til at præsentere sig fra sin absolut smukkeste side. Hvis væggene fremstår nussede, plettede eller skrammede, vil dette uvægerligt smitte af på helheds indtrykket af boligen.

Måske tænker du, at dine vægge da ikke ser så slemme ud. Men når først du har fjernet ophængte billeder, hylder og andre møbler, som har været placeret op ad væggen, vil du kunne se, hvor galt det står til. Solfalming som følge af et kraftigt lysinfald fra vinduerne, os fra madlavning og partikler fra tobaksrygning eller luft forurening vil uvægerligt sætte trælse spor i væggenes farve. Der hvor billederne har hængt, vil malingen være nærmest intakt. Og så bliver væggene uensartede og kedelige at beskue.

Få professionel hjælp til malerarbejde i din bolig

Hvis du er i fuld gang med at flytte ind i en ny bolig, kan det sikkert være så som så med tiden og motivationen for at sætte den gamle i stand. Det er trods alt et stort stykke arbejde at male vægge og lofter, nærmest uanset boligens størrelse. Der skal købes ind til projektet, gulvene skal dækkes af med plast og pap, og væggene skal slibes og primes. Og for det meste skal der males á flere omgange, hvis slut resultatet skal være lækkert og ensartet.

Derfor er det en god idé på forhånd at alliere sig med et professionelt malerfirma, som kan påbegynde opgaven så snart dine møbler og andre genstande er flyttet ud af boligen. Så går det nemlig hurtigt med at få din bolig gjort salgsklar!

Hvor finder jeg en dygtig maler?

Du kan finde dit lokale malerfirma på Malerkanonen.dk – klik ind og få et tilbud på malerarbejde.

More articles