Pift dit outfit op med Pernille Corydon smykker

26 juni 2020 Sara Mortensen

editorial

Smykker er mange pigers go-to i mange situationer, når der skal findes et lækkert outfit. Man kan virkelig sætte prikken over i’et ens outfit med de rigtige smykker. Hvis du er til det mere nedtonet sæt tøj i mere afdæmpede farver, så kan et par smukke guld eller sølv smykker virkelig gøre hele outfittet lækkert og feminint. Man kan også gå all-in med fint tøj, stilletter og fuld skrald på smykkerne. 

Det er meget individuelt, hvad man kan lide at bruge af smykker. Nogle har altid øreringe eller fingerringe på. Andre har altid både halskæde, ur, fingerringe, øreringe og armbånd på. Det er meget forskelligt hvor mange smykker man kan lide at have på og hvor meget “bling” det skal have. Nogle hader for eksempel at have halskæde på, og har kun en kærlighed for øreringe. Uanset hvilke smykker man er til, så kan man bare ikke komme udenom at smykker virkelig kan gøre noget for ens outfit! 

Er du til rå og chunky eller fin og feminin? 

Hvis du vælger Pernille Corydon smykker, så kan du både skabe et super sejt chunky look, men du kan også skabe et meget flot og feminint look. Du kan fx finde mange smukke fingerringe fra Pernille Corydon, som er rå, store og robuste, som er super fede kombineret med noget mere afdæmpet tøj. Pernille Corydon smykker er til dig, som elsker smykker der har lidt kant og fine detaljer. Smykkerne fra Pernille Corydon er også nogle smykker, som du altid kan kombinere med hvilket som helst outfit. 

I dag er det vidst ingen hemmelighed at det er blevet ekstremt moderne, at have et afslappet outfit på. Fx træningsbukser og en adidas T-shirt, men så pifte det op med et par rå smykker. Derudover er det også blevet moderne at kombinere guld og sølv smykker. Pernille Corydon smykker i sølv og guld ser super fint ud, og kan virkelig skabe lidt kant og stil over dit look. Vær ikke bange for at kaste dig ud i noget anderledes – med Pernille Corydon smykker kan du i hvert fald altid se smart og stilfuld ud!

Flere Nyheder