Naturlig hudpleje med vegansk creme

04 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe en ny fugtighedscreme, og er du i tvivl om hvilken du bør vælge? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Vælg den rette creme til den sarte hud

De fleste af os har tendens til sart og irriteret hud med jævne mellemrum. Især om vinteren, hvor kulden og den tørre luft suger al fugt ud af hudens øverste lag, er det vigtigt at beskytte huden med en beskyttende og nærende creme. Men det er dog ikke en hvilken som helst creme du bør vælge til dette formål.

Mange mennesker døjer med allergi og overfølsomhed over for eksempelvis parfume eller anden problematisk kemi. Desværre findes mange af disse stoffer i de cremer vi bruger til at smøre på huden i det daglige. Der skal ikke særlig meget til før man udvikler allergi. Og nar man først pådraget sig overfølsomhed over for eksempelvis duft eller farvestoffer er den ikke til at slippe af med igen.

image

Derfor er det vigtigt at den creme, du påfører din hud på daglig basis, er fremstillet på basis af rene, naturlige ingredienser. Jo færre kemiske stoffer, din creme indeholder, jo lavere er risikoen for at du udvikler allergi. Samtidig er det vigtigt at cremen indeholder nærende og fugtende ingredienser, og er i stand til at trænge igennem hudens yderste lag. Kun på den måde kan du sikre at cremen yder den optimale beskyttelse samtidig med at den giver huden den fugt den behøver.

Brug vitamin B12 creme hver dag

Hvis du leder efter en fugtende og nærende creme som kan styrke og blødgøre din tørre vinterhud uden risiko for allergi bør du overveje vitamin B12 creme fra Pharma Cobalamin, som udelukkende er baseret på veganske ingredienser. Du kan læse mere, og bestille vitamin B12 creme i den online shop på hjemmesiden https://vitaminb12.dk/.

More articles