Kvalificeret virksomhedsrådgivning til alle typer organisationer

04 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Føler du ikke, at din virksomhed er 100% på sporet – og er du ikke sikker på, om den er klar til de forandringer, som er nødvendige for at bevare dens position? Så kan det være, at du har brug for kompetent virksomhedsrådgivning.

Hvori består god virksomhedsrådgivning?

Virksomhedsrådgivning kan antage flere forskellige former, og henvender sig til de enkelte dele af en organisation på varierende niveauer. En konsulent som beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning vil anlægge både et universelt og generelt syn på virksomheden som helhed, og et mere partikulært perspektiv på de enkelte individer og instanser som tilsammen udgør virksomheden og tegner dennes struktur.

Virksomhedsrådgiveren vil se på virksomhedens nuværende situation og spejle denne i den fremtidige ønskede ditto for på den måde at kunne udstikke en retning for organisationens vækst og udvikling. Herfra vil du i samarbejde med konsulenten kunne samle op på de problematikker og udfordringer som virksomheden står over for. Med sparring fra en dygtig virksomhedsrådgiver vil du kunne få hele organisationen med på vejen uden at tabe dele heraf undervejs i processen.

Et eksempel på virksomhedsrådgivning er hjælp til ansættelse og rekruttering samt onboarding og andre tiltag som kan hjælpe virksomheden med at tiltrække og fastholde de rette talenter. Til denne procedure hører eksempelvis erhvervspsykologiske tests, her under færdighedstests og personlighedstests.

Med effektiv og grundig rekruttering er du sikker på at ansætte de rigtige mennesker som passer ind i virksomhedens generelle mindset og som vil føle sig tilpas i din organisation. Og så har du medarbejdere som bliver hængende i tykt og tyndt.

Hvornår har min organisation behov for virksomhedsrådgivning?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din virksomhed kan have gavn af virksomhedsrådgivning kan du altid kontakte konsulent firmaet Kjerulf & Partnere og få yderligere information omkring virksomhedsrådgivning og organisationsudvikling – læs mere på hjemmesiden https://www.kjerulf-partnere.dk/.

More articles