Køb og salg af brugte varer til en skarp pris

25 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Kan du også lide at gøre en god handel? Det er kun blevet sjovere og mere interessant at gå på kræmmermarkedet for at gøre en god handel. Generelt er køb og salg af bruge varer blevet mere og mere populært med tiden. Der bliver handlet mange brugte varer til netop kræmmermarkeder og på de sociale medier. Her kan du oftest købe dig nogle gode produkter eller varer, som enten er helt nye eller brugt meget lidt. Der kan være mange penge at spare sammenlignet med at gå ned i en butik og købe varen som ny. Der er uden tvivl også gemt en god købmand i os alle, hvorfor der også er noget i at prutte om prisen og gøre en god handel på noget som har været på jagt efter længe.

Der er som regel nogle gode fund at gøre sig, da produktet eller varen ikke har den samme betydning for sælgeren, som det har for dig som vil købe den. Hvis du selv ligger inde med nogle møbler, tøj eller køkkenudstyr du aldrig får brugt, kan du med fordel også sætte det til salg. Det kan dog hurtigt blive tidskrævende at tage på messe eller kræmmermarkedet, for at få en stand. Det vil derfor være nemmere, hvis du kunne sælge eller købe varer online på én samlet platform. Dermed kan du også sidde hjemmefra og shoppe rundt mellem de mange varer der er til salg, da der stort set er regn og grå vejr det meste af året i Danmark. 

En platform til køb og salg af brugte varer

Når du handler på Gul og gratis, har du tusindvis af salgsannoncer. Derinde kan du finde alt mellem himmel og jord. Du kan skrive direkte til sælgeren omkring det produkt du gerne vil købe. Her kan I selv aftale en pris og om varen skal sendes eller du vil afhente den personligt selv. 

More articles