Kender du Everleigh & Me stoleunderlag?

12 oktober 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

En barnestol kan nemt ridse gulvet i dit hjem. Det kan være ærgerligt at få dybe ridser i gulvet. Med et godt stoleunderlag undgår du nemt dette. Du sikrer også, at stolen står godt fast og bliver hvor den skal være. Og at der kun bliver svinet med mad på underlaget fremfor på gulvet. 

Men hvor finder du et både pænt og skridsikkert stoleunderlag? Læs med her.

Opdag smukke stoleunderlag fra Everleigh & Me

Brandet Everleigh & Me står bag en lang række af skønne stoleunderlag. De er runde med 105 cm i diameter og fremstillet i blødt og fleksibelt vinyl. De sikrer:

– At babys stol står godt fast, hvor den skal 

– At babys stol ikke laver ridser i dit pæne trægulv

– At baby ikke spilder mad og lignende på selve gulvet

– Og sparer dig for en hel masse gulvvask!

Et sådan stoleunderlag er altså derfor en rigtig god investering. Underlagene fra Everleigh & Me fås i et væld af smukke farver og med fine mønstre. Der er helt sikkert noget for din smag og stil.

Underlaget kan med fordel også tages med på farten. Når I skal til fest eller besøge venner og gerne vil skåne deres gulv for slid – eller spare dem for en gulvvask! Underlaget absorberer ikke væsker og er nemt at rengøre med en fugtig klud. 

Selvom underlaget er til under stolen, kan det også bruges til andre formål. Det kunne være som tegneunderlag, så der ikke tegnes ud på selve bordet. Eller til at tage med på picnic, så baby har noget at sidde/ligge på. 

Shop stoleunderlag og andet udstyr hos Loukrudt

De fine stoleunderlag fra Everleigh & Me kan blandt andet findes i webshoppen Loukrudt. Her finder du et bredt udvalg. Der er mange skønne farver at vælge mellem. Køb dit stoleunderlag i dag, og beskyt dit gulv med stil! 

Flere Nyheder