Kan du stadig føle, du har fundet den rette ved seniordating?

17 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som ung på datingmarkedet var alt nyt og spændende, og man skulle nok afprøve en hel del, før man fandt frem til, hvad man kunne lidt og ikke lide – og ens interesser for forhold, sex med videre ændrer sig nok gennem hele livet uanset hvad.

Dengang var man lidt mindre kritisk, og man fik sig rigtig meget erfaring, selvom alt ikke var lige af den rare art, men det gjorde trods alt en stærkere og mere modtagelig for livets gode sider og dårlige sider.

Man blev forelsket, man fandt flirter, man havde en bolleven, og sådan gik livet sin glade gang på godt og ondt.

Med tiden fik man stiftet familie sammen med en partner, som man også fik børn med, men med tiden blev man også skilt, og nu står man så mange år senere som aleneforælder, der skal overveje, hvad resten af livet skal bringe.

Kærligheden behøver ikke være langt væk med senior dating

Man har således været bagud med spillet, hvad angår at date, fordi man har haft fokus på ens børn i så mange år, at man ikke rigtig ved, hvordan man skal håndtere dating for voksne.

Alene er der det med, hvordan man dater nu om dage, hvordan man klæder sig, hvilken musik man kan lide, og hvor man møder en partner, man gerne vil være sammen med – om det sker online eller i det virkelige liv.

Man er dog også blevet godt kræsen, for man vil ikke have ødelagt ens hjerte igen, og man forventer også en partner med mindst samme livserfaring som en selv, selvom det nok kræver at sammenblande nogle familier.

Men fordi man så mener, at man aldrig kan blive forelsket igen på samme måde, så er det med at holde sig åben for den mulighed, for den kan sagtens byde sig til – uanset alder.

More articles