Jaguar – Til kenderen

30 November 2021 Athene Eriksen

editorial

Jaguar urkollektioner – Det elegante touch 

Med mange års berømmelse for kvaliteten af de køretøjer, som Jaguar er blevet kendt for, har de nu valgt at opdatere sortimentet, med endnu en luksuriøs type af produkt. Dette er naturligvis ure, som også rangerer højt på listen, over de elegante accessories, som vi kvalificerer som luksus. Det var derfor også en naturlig overgang for dem, da de allerede har stor erfaring med mekanik og æstetik, af sådanne typer af produkter. 

Hold kvaliteten for øje

Når det kommer til at vælge et godt ur til dig selv, så kan det altid være fornuftigt at forhøre dig, om hvor dette er fabrikeret. I Jaguars tilfælde kan det ikke overraske, at deres værker bliver fremstillet i det mest anerkendte sted, for urmageri i verden: nemlig Schweiz. Med en standard som resten af verden blot prøver at holde trit med, holder Schweiz traditionerne og det gode håndværk ved lige, så du altid vil modtage dine ure, i den højeste kvalitet. Det betyder også at det står dig frit for, at vælge imellem flere forskellige typer af værker, med forskellige egenskaber. Eksempelvis: 

• Quartz-ure: Batteridrevne ure, som leder strømmen igennem et stykke kvarts, placeret i hjertet af værket. Denne type af ur er enormt præcist og har en levetid på gennemsnitligt 15-25 år. 

•  Automatiske ure: Lader op på kinæstetisk energi, når du bevæger dig i løbet af dagen. Disse skal serviceres med ca. 3-5 års mellemrum, men har potentialet til at gå i arv, fra generation til generation. 

image

Kvalitet og håndværk 

Jaguar har naturligvis taget højde, for alle de kvalitetsbevidste forbrugere, med forkærlighed for deres brand. Derfor findes der også en bred variation af kollektioner, til både mænd og kvinder. 

Find din næste langtidsinvestering i dag. Find netop det Jaguar ur, som passer perfekt til dig og din personlighed. 

More articles