Hvem kan hjælpe med omlæsning i Hirtshals havn?

24 February 2021 Silje Hansen

editorial

I dag er import og eksport en stor del af verdensøkonomien. Logistikken er derfor utrolig vigtig for hele verden. Her kan du få leveret fragt via luft, vand eller til lands. Alt efter hvad du skal have leveret, og hvor det skal leveres fra, er der mange der vælger skibsfragt. Det er oftest det billigste, da man kan have mest muligt med sammenlignet med, hvad der kan være på en lastbil eller i et fly. Fragt via fly er klart det hurtigste, men kan sjældent svare sig, hvorfor stort set de fleste virksomheder vælger et fragtskib. 

Som fragtskib er det vigtigt at have gode aftaler med de lokale havne rundt i hele verden. Det er afgørende for at logistikken glider som den skal. Her kræver det blandt andet hjælp til at aflæsse eller omlæsse et fragtskib, når det slår havn. 

Sådan får du den bedste pris på en omlæsning

Skal du have kompetent og effektiv hjælp til omlæsning af et fragtskib, er det en fordel at undersøge markedet. Der er i dag flere virksomheder der tilbyder at hjælpe med at læsse, aflæsse eller omlæsse et fragtskib. Det kræver blandt andet de rette maskiner og udstyr for at gøre arbejdet effektivt og sikkert.

Her kan du med fordel indhente et tilbud på at få udført en omlæsning af fragtskibet, så du er sikker på en fast pris for at løse opgaven. I samme omgang, kan du også få hjælp til løsstuvning af containere, hvis der er behov for det. 

Hvem kan hjælpe med omlæsning i Hirtshals havn?

Er du på jagt efter en virksomhed der kan hjælpe med læsning, aflæsning eller omlæsning af skibet, når du slår til i Hirtshals Havn? Så kan vi varmt anbefale dig at tage fat i Hirtshalsstevedore.dk. Her har de mere end 13 års erfaring, og er kendt for deres gode aftaler. 

More articles