Hvad skal du vide om krystallen Flourit

10 November 2020 Maya Hindsberg

editorial

Søger du en helt speciel kilde til styrke og energi, som kan være med til at styrke din udvikling og hjælpe med at manifestere og være en tiltrækningskraft for de ting, du gerne vil have i dit liv? Så kan det tænkes, at du skal vende blikket mod krystallernes verden, som kan omfavne dig og fylde dig med deres kærlige energier, som kan hjælpe dig efter dit behov.

Det er ikke magi, selvom det godt kan lyde sådan nogle gange. Nej, i stedet er det energi, som kan støtte dig og hjælpe dig med at udvikle dit potentiale. En af disse særlige krystaller er Fluorit.

Hvad for en betydning har Fluorit?

Har du et ønske om healing, så er Fluorit en god krystal for dig, da den netop healer med hjælp fra alle regnbuens arver. Er dit sind præget af uro, larm og rod, så er det helt sikkert en krystal, som er værd at tage et kig på. Den er nemlig særligt god, hvis du har behov for at rydde op i gamle følelser, som måske blokerer for din udvikling og får dig til at sidde fast i gamle og negative tanke- og handlemønstre. Med andre ord er Fluorit en krystal som hjælper med at skabe et skift fra en kaos fyldt verden til en med klarhed, orden og inspiration.

En stabiliserende krystal

Fluorit er med til at balancere og stabilisere kraftfulde energier og vil også styrke din intuitive evne. Mangler du overblik i din hverdag, kan hun også hjælpe med det. Det er generelt en power krystal, som vil hjælpe dig med at få stabilitet og struktur når verdenen ellers kan blive overvældende, og hun vil beskytte dig samtidig med, at hun giver dig styrken til at stå i mod verdenen.

Hver farve, har en særlig styrke og betydning, så afhængig af dit mål, vil farven du skal vælge varierer.

More articles