Hvad er Microsoft SharePoint?

18 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Microsoft SharePoint er en web baseret samarbejdsplatform, som integrerer sømløst med med Microsoft Office og alle dennes applikationer. Microsoft SharePoint blev grundlagt i 2001, og har siden markeret sig som en af de mest versatile platforme når det handler om videndeling og kommunikation i virksomheder og organisationer.

Microsoft SharePoint var primært tiltænkt en funktion som dokumentstyrings og lagrings system, men da platformen er særdeles konfigurerbar, anvendes den på meget forskellig vis fra organisation til organisation. Denne fleksibilitet er samtidig Microsoft SharePoints store styrke, og grunden til, at platformen har vundet så stor popularitet verden over. I følge Microsofts egne oplysninger har Microsoft SharePoint mere end 190 millioner brugere på tværs af 200.000 kunde organisationer over hele kloden.

Hvor kan jeg finde kurser i Microsoft SharePoint?

Leder du efter et vel tilrettelagt og professionelt styret Microsoft SharePoint kursus København, kan du med fordel tjekke 4D’s udvalg af Microsoft SharePoint kurser. 4D har en lang historie som en af de førende udbydere af IT relaterede kurser rettet mod erhvervslivet, og har således både ekspertisen og erfaringen til at skabe de bedst mulige rammer for et givende og lærerigt Microsoft SharePoint kursus.

Med et Microsoft SharePoint kursus bliver dine medarbejdere godt rustet til at benytte den fleksible og brugervenlige platform optimalt, hvilket kan spare megen tid i virksomheden, idet de eksisterende work flows optimeres.

Microsoft SharePoint kurser hos 4D findes til såvel de absolutte begyndere som til de mere øvede og til super brugere, som har brug for specifikke kurser i mange af de mere avancerede funktioner. Blandt de basale Microsoft SharePoint kurser hos 4D finder du blandt andet SharePoint grundlæggende, SharePoint udvidet og SharePoint avanceret, som også forefindes på engelsk, til glæde for internationale virksomeder.

Dine mere teknisk anlagte medarbejdere vil kunne have glæde af kurser så som SharePoint Modern Experience, SharePoint Governance workshop, SharePoint User Specialist – læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder