Hjælp børnene til en bedre hverdag med kiropraktik

15 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Du har sikkert set kiropraktorer arbejde på voksne menneskers rygsøjle, men vidste du, at kiropraktisk behandling også er gavnlig for børn? Børn kan opleve en lang række sundhedsproblemer, såsom kolik og øreinfektioner, som kan behandles med kiropraktiske justeringer.

I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved kiropraktisk behandling af børn, og hvor du kan finde en kvalificeret børnekiropraktor i dit område.

kiropraktor for børn

Sikker og skånsom behandling

Kiropraktisk behandling er en sikker og skånsom måde at behandle mange almindelige sundhedsproblemer hos børn på. Kiropraktorer bruger deres hænder til at lægge pres på rygsøjlen og leddene, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre funktionen. Justeringer er normalt skånsomme og tolereres godt af børn.

Der er mange fordele ved kiropraktisk behandling for børn, bl.a:

-Behandling af kolik

-Reduktion af øreinfektioner

-Forbedring af fordøjelsen

-Lindring af hovedpine og migræne

– forbedring af humør og adfærd

-Reduktion af stress og angstniveauer

Det er nemt at finde en kvalificeret børnekiropraktor i dit område – fx kan du søge på kiropraktor for børn i Vejle, hvis det er der, du bor.

Hvor stammer kiropraktikken fra?

Inden du bestiller en tid, er det måske rart at få lidt mere at vide om, hvor kiropraktik egentlig stammer fra. Det er ikke en behandling, der er opfundet i Danmark, men derimod i Amerika.

Grundlæggeren af kiropraktikken er en mand ved navn D.D. Palmer, som blev født i Canada i 1845, men flyttede til USA som ung voksen. I 1895 åbnede han den første kiropraktikskole i Amerika, som stadig er i drift i dag.

Palmers idé var, at mange sygdomme er forårsaget af fejlstillinger i rygsøjlen, som han kaldte subluxationer. Han mente, at disse fejlstillinger kunne korrigeres med justeringer af rygsøjlen, og at dette ville gøre det muligt for kroppen at helbrede sig selv.

Kiropraktik er altså en holistisk tilgang til sundhed, der fokuserer på nervesystemet. Nervesystemet styrer alt i kroppen, så hvis vi holder det sundt, er der større sandsynlighed for, at vi er sunde generelt.

Flere Nyheder