Genlakering kan spare dig for en gulvafslibning

15 september 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Det er ikke altid, at du nødvendigvis skal have foretaget en gulvafslibning af dit gulv. Har du tidligere fået slebet og efterfølgende lakeret gulvet, kan du i nogle tilfælde klare dig med en genlakering. Der bliver der altså lakeret ovenpå den gamle lakering. Det er med til at gøre, at lakeringen og dermed også gulvet kommer til at holde bedre. 

Det er dog ikke altid, at du har mulighed for at få foretaget en genlakering. Hvis der er steder, hvor der er slidt igennem lakeringen, kræver det, at du får slebet lakken af og får en ny lakering af gulvet, for at det bliver ved med at være godt beskyttet. 

Hvis lakeringen ikke er blevet slidt igennem, kan du dog få foretaget en genlakering og dermed stå udskyde at skulle have slebet og lakeret gulvet. 

Der findes mange firmaer, der kan hjælpe dig med en genlakering eller en gulvafslibning og efterfølgende lakering. Et af de firmaer, som det er en god ide for dig at holde øje med, er Gulvkanonen. De har stor erfaring og lakerer gulve i mange forskellige byer. Dermed kan du nemt få hjælp af dem til at få dit gulv til at se flot ud igen. Læs mere om dem her

Selvom du får genlakeret dit gulv, kan du dog desværre ikke regne med, at det holder evigt. Du vil på et tidspunkt være nødt til at få foretaget en gulvafslibning eller gulvafhøvling og en efterfølgende efterbehandling. 

Gulvafslibningen tager ikke lige så meget af gulvet, som gulvafhøvlingen gør. Hvis dit gulv ikke er så slidt, er det derfor den bedste løsning. Er der dybe hakker i gulvet, kan gulvafhøvlingen dog netop være med til at fjerne dem. 

Vil du have et andet look på dit gulv, end det du har nu, kan du vælge en anden form for efterbehandling. Det er en hurtig måde for dig at ændre udseendet på gulvet. 

Flere Nyheder