Find lokalt apotek centralt i Randers

25 august 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når du får medicin udskrevet på recept fra din læge skal dette hentes på et apotek. I den forbindelse er det en god idé at vide præcis hvor det lokale apotek har sin beliggenhed.

Dette er også god viden hvis du står og skal bruge håndkøbsmedicin, for eksempel hovedpinepiller eller milde allergipiller. Og det er også på apoteket at du finder de bedste vitaminer, mineraler og andre former for kosttilskud.

Hvor finder jeg mit lokale apotek i Randers?

Hovedapoteket i Randers hedder Randers Jernbane Apotek og er beliggende centralt i midten af Randers, nærmere betegnet på Vestertorv. Randers Jernbane Apotek er nemt at komme til i bil såvel som på cykel eller til fods, og ligger i gå afstand fra de offentlige transportmidler.

Hos Randers Jernbane Apotek finder du dygtige og veluddannede farmaceuter og farmakonomer som står klar til at hjælpe dig med dine apoteks indkøb. Uanset om du er på jagt efter rygestop produkter, kosttilskud eller naturlægemidler, eller om du blot skal afhente læge ordineret medicin, kan de dygtige personaler hjælpe dig med rådgivning og vejledning i forbindelse med dosering og indtag.

Samtidig vil du på apoteket kunne få information om sundhedsmæssige emner. Og apoteket afholder af og til events, for eksempel i forbindelse med de årlige influenza vaccinationer og lignende.

Andre apoteker i Randers

Foruden Randers Jernbane Apotek finder du i Randers Apoteket Thorsbakke som har sin centrale beliggenhed i Randers Sundhedscenter. Apoteket Thorsbakke har ligeledes gode adgangsforhold, også for personer med rollator eller i kørestol.

Lidt uden for Randers finder du Langå Apotek. Og skulle du have brug for at afhente receptpligtig medicin eller håndkøbsmedicin andetsteds kan du finde medicinudleveringssteder i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev.

Det er muligt at bestille medicin, såvel håndkøbsmedicin som receptpligtig medicin, på Randers Jernbane Apoteks hjemmeside. Læs mere på randersjernbane.apotekeren.dk

Flere Nyheder