Find den bedste pris på terrasse hos din lokale tømrer

11 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du blandt de heldige, som er i besiddelse af et hus med en stor, lækker have? Så nyder du sikkert hvert sekund, du har mulighed for at tilbringe i den. Sommeren er en fantastisk tid, når man har sin egen have – og hvis du vil optimere haven, og få mere ud af de lange lune sommerdage, investerer du i en rummelig træterrasse.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Det kan ikke anbefales selv at give sig i kast med opførelse af træterrasse. Du skal for det første have et indgående kendskab til jordbunds forholdene i din have, således at du kan sikre din træterrasse mod sammenstyrtning. En træterrasse skal have et solidt fundament for at kunne holde i mange år. Der er sjældent tilstrækkeligt at placere træterrassen direkte på jorden.

For det andet kræver det et vist professionelt håndelag og sans for detaljen at designe og opføre en træterrasse som passer perfekt til såvel bygningen som til de resterende omgivelser. Derfor er det en rigtig god idé at få fat på en faglært håndværker med speciale inden for netop træterrasse. Og en sådan håndværker finder du hos det danske tømrer firma Kun Terrasser ApS.

Hvad koster en træterrasse fra Kun Terrasser ApS?

Uanset om du ønsker dig en klassisk træterrasse, en overdækket terrasse eller måske en mere utraditionel og unik træterrasse kan Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS hjælpe dig med at gøre terrasse drømmen til virkelighed. Andreas la Cour har igennem de seneste godt ti år beskæftiget sig eksklusivt med udformning og opførelse af træterrasse skræddersyet til de enkelte ejendomme.

Når du lader Andreas la Cour om at løse opgaven med design og konstruktion af en træterrasse er du garanteret et flot resultat som er alle pengene værd. Du kan læse mere, og se de flotte træterrasser, på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder