Få tilbud på terrassepris hos din tømrer i Nordsjælland

11 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal næste sommer nydes fra et solbeskinnet trædæk på en flot og rummelig træterrasse i forlængelse af dit hus? Så er det nu, du skal i gang med planlægningen. Det tager nemlig tid at udforme og konstruere en træterrasse. I hvert fald hvis resultatet skal være smukt, holdbart og gennemarbejdet.

Kan jeg selv bygge min egen træterrasse?

Selv om du måske anser dig selv som værende en ganske habil gør det selv mand kan det ikke anbefales selv at give sig i kast med opførelse af en træterrasse på egen hånd. Du risikere at spilde både din tid og dine kræfter.

For at opføre en træterrasse som kan holde i mange år er det vigtigt at du har styr på de faktorer som kan påvirke denne. Det kan for eksempel være jordbunds forholdene. En terrasse kræver et solidt fundament – ellers risikerer du at den bliver skæv eller styrter sammen. Og så er det samtidig vigtigt at terrassen er opført i materialer som kan holde til vind og vejr uden at rådne eller erodere.

Få professionelt hjælp til opførelse af træterrasse

Derfor er det smart at lade en tømrer med speciale inden for design og opførelse af træterrasse forestå denne opgave. En sådan finder du hos Kun Terrasser ApS, hvor Andreas la Cour igennem mere end ti år udelukkende har beskæftiget sig med at udvikle smukke, unikke træterrasse til boliger i Nordsjælland og Odsherred.

Andreas la Cour sætter en ære i at designe skræddersyede løsninger som passer perfekt til huset og til haven – og som kan holde i mange år, samtidig med at ejendommen tilføjes ekstra værdi. Du kan læse meget mere, og få et skarpt træterrasse tilbud hos Kun Terrasser ApS på hjemmesiden kun-terrasser.dk, hvor du samtidig kan se eksempler på tidligere opførte træterrasse i Nordsjælland og Odsherred.

More articles