Få løsnet dine spændinger med en professionel massage

01 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du overskud i det daglige, og sover du dårligt på grund af smertefulde spændinger i din krop? Så bør du overveje at gå til massør på regulær basis.

Hvordan kan en massage hjælpe mig?

Måske tror du ikke at en times massage eller halvanden kan gøre fra eller til når det handler om at løse dybere liggende problemer i ryg og bevæge apparat. Men her må du tro om igen.

En god fysiurgisk massage kan faktisk hjælpe dig et godt stykke hen ad vejen hvis du ønsker at forbedre din fysiske tilstand. Ved at blødgøre muskler og bindevæv kan du opnå bedre mobilitet i dine led, samtidig med at musklerne tilføres ny energi i kraft af den øgede blod gennemstrømning.

Når bindevævet bearbejdes vil det smidiggøres samtidig med at ophobede affaldsstoffer, som kan give anledning til inflammation, transporteres bort ad naturlig vej. Du vil opleve lindring for dine smertefulde spændinger allerede mens behandlingen er i gang. Og efter massagen vil du føle dig lettet og langt mere afspændt.

Få en god massage som supplement til din kiropraktor behandling

Hvis du i forvejen går til kiropraktor vil du kunne få langt større udbytte af din behandling hvis du vælger at supplere denne med en massage.

En times massage forud for kiropraktisk behandling vil gøre det meget nemmere for din kiropraktor at foretage de påkrævede justeringer. Du kan så at sige varme op med en massage, og forvente et bedre resultat af din kiropraktor behandling.

Hvor kan jeg få en god massage på Frederiksberg?

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik kan du, foruden kompetente kiropraktorer, finde dygtige massører som står klar til at hjælpe dig.

Uanset om du i forvejen modtager kiropraktisk behandling, eller om du blot ønsker en god fysiurgisk massage, kan du booke tid online via klinikkens hjemmeside på https://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/behandling/massage 

 

Flere Nyheder