Få lavet hele haven om med ny belægning

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvorfor egentlig kun gøre lidt ved haven, nu hvor du har tid og råd til at få det gjort omstændigt, så du kan lægge en helstøbt plan for, hvordan dit haveprojekt skal tage sig ud?

Du skal selvfølgelig ikke klare det hele selv, men du finder stor inspiration til, hvad du skal have gjort ved haven, efter du søgte efter belægning på nettet og kom ind på https://je-haveservice.dk/vi-tilbyder/nyanlaeg/

For det var hér, at du nåede til den erkendelse, at det vitterligt kunne være skønt at forandre hele haven og ikke bare en del af den – og så kunne du også få stor hjælp til det af professionelle håndværkere, så du ikke skulle famle frem i blinde.

Ud fra den hjemmeside begynder du at skitsere, lægge et budget og få en plan for, hvad der skal ske med hele haven, og spændingen stiger i dig for at komme i gang!

Hele haven forandres med ny belægning

Du tænker som det første, at du skal have udskiftet den gamle terrasse og have lagt en ny belægning her, og så kan du jo i samme ombæring få købt nogle nye havemøbler.

Dernæst vil du have lagt nogle gangstier i haven, så man kan tage sig en aftenspadseretur i den og mærke og se de forandringer, som man løbende vil lave med at plante blomster, anlægge en lille dam med springvand og vandfald til – det er noget helt andet end at glo på en kedelig græsplæne, der så tit skal slås.

Men det stopper ikke her, for du agter også at gøre noget ved indkørslen, så man allerede ved første besøg hos dig kan se, at her er der sket noget.

Den skal også have en ny belægning, og måske kan man bygge en lille mur langs den, som vil tage sig flot ud.

Der er mange muligheder her, og det bliver interessant at se det færdige resultat.

More articles