Få den smukkeste udstråling med den rette hudpleje

08 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal din hud være frisk og strålende til hverdag? Så bør du ikke forsømme din daglige hudpleje rutine. Det er utroligt vigtigt at du hver eneste dag sørger for at rense din hud samt at tilføre den nødvendige næring og beskyttelse. Ellers vil du hud hurtigt komme til at synes mat, slap og uelastisk. Og så vil du komme til at se permanent træt og uoplagt ud.

Hvorfor er det vigtigt at rense huden?

Måske mener du at det virker overflødigt at rense huden med rense creme og skin tonic. Den bliver vel lige så ren af at blive vasket med vand og sæbe – eller med shampoo i forbindelse med hårvask.

Men her tager du fejl. Du kommer ikke i dybden med din rense procedure ved bare at plaske vand og sæbe i ansigtet. Samtidig vil begge dele medvirke til at huden tørrer ud. Tør hud er generelt mere følsom og irritabel fordi den mangler sit vigtigste forsvars værk, nemlig fugt.

Når du således forstyrrer hudens balance kan du risikere at huden reagerer ved enten at producere mere talg som kan gøre den fedtet i overfladen og give anledning til bumser og urenheder, eller ved at udvikle overfølsomhed og rødmen.

Ingen af delene er videre befordrende for hverken dit udseende eller dit vel befindende. Derfor er det vigtigt at du benytter de rette remedier til afrensning af hudens overflade – for eksempel en god rense creme og en toner eller en skin tonic. Og en gang om ugen kan du tilføje en eksfolierende creme for at fjerne de døde og afstødte hudceller.

Køb hudpleje produkter online

Hvis du således er i markedet efter rense produkter og andre former for hudpleje – for eksempel dagcreme, natcreme eller ansigtsmasker – kan du med fordel finde hvad du søger hos Sephora i den online shop på https://www.sephora.dk/

More articles