Få den bedste hjælp fra din lokale maler

28 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal vægge, lofter og indvendigt træværk i dit hus eller i din lejlighed have et opfriskende lag maling, så farverne kan komme til at fremstå strålende og klare som du boligen var ganske nyistandsat? Så er det en god idé at få en professionel og faglært håndværker på sagen.

En dygtig maler med mange års erfaring og det rette håndelag har nemlig langt bedre forudsætninger for at kunne frembringe et flot og ensartet slutresultat, end du selv har. Du vil ikke fortryde, at du fra begyndelsen allierede dig med en rigtig maler, når først du ser resultatet af hans eller hendes arbejde!

Hvori består professionelt malerarbejde?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at opgaven med maling af lofter, vægge og træværker er gjort med at smøre lidt maling på overfladerne. Dette giver dog kun yderst sjældent et smukt og langtids holdbart resultat. Er dine vægge bare, skal de som minimum slibes grundigt og primes med Microdispers for at sikre, at malingen binder ordentligt. Det er samtidig sjældent tilstrækkeligt med blot et enkelt lag maling, hvis det skal dække på tilfredsstillende vis. Og er væggen ujævn – for eksempel som følge af slitage på pudset – kan det være nødvendigt med opsætning af filt for at sikre ensartetheden i det færdige resultat.

Det kan endog vise sig nødvendigt med en fuldspartling, hvis pudset er i rigtig dårlig stand. En dygtig maler vil på baggrund af sin uddannelse og lange professionelle erfaring vil hurtigt kunne vurdere, hvad der tjener dine vægge bedst, og derpå rådgive desangående. På den måde er du sikker på, at du vil få det optimale resultat af malerarbejdet.

Hvor finder jeg en dygtig maler, som kan hjælpe med mit malerarbejde?

Det er altid en god idé at vælge et malerfirma tæt på din bopæl. Du kan få et godt tilbud på professionelt malerarbejde på Malerkanonen.dk

More articles