Få de flotteste trægulve med en gulvafhøvling i Faaborg

06 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv kan være nok så massivt, velholdt og fremstillet af kvalitets træ – hvis det udsættes for fugt i større mængder, for eksempel i forbindelse med en vandskade, kan dette udrette stor ravage. Træværk er et organisk materiale, som suger væde til sig via sine porøse fibre.

Når først fugten har sat sig i gulvets parketter, planker eller brædder, kan man risikere, at disse udvider sig, med buler, dybe revner, ujævnheder eller deciderede niveau forskelle i gulvet til følge. Dette er rigtig ærgerligt, hvis gulvet ellers er smukt og jævnt, og træværket sundt og intakt. Men der er til alt held hjælp at hente, hvis dit trægulv har lidt skade som følge af en oversvømmelse.

Fjern buler, revner og ujævnheder med en gulvafhøvling

Hvis dit trægulv ellers er tykt nok, vil en professionel gulvafhøvling kunne udrette underværker for gulvets overflade. Når du vælger at lade dit gulv afhøvle som led i en istandsættelse, vil du kunne opnå et jævnt og ensartet resultat, idet en gulvafhøvling vil udligne de værste niveau forskelle og samtidig fjerne de værste buler, misfarvninger og dybe revner, som kan være forårsaget af fugt påvirkningen.

Det er blot vigtigt, at du først får en dygtig gulvmand til at vurdere, om gulvet kan holde til en gulvafhøvling. Hvis træværket har været afhøvlet før – måske endda op til flere gange – vil det være blevet så tyndt, at en gulvafhøvling kan risikere at ødelægge det. Og så vil du være bedre tjent med at acceptere buler og revner. Hvis gulvet der imod kan tåle en afhøvling mere, vil gulvmanden gå så skånsomt til værks som overhovedet muligt for at opnå det optimale resultat.

Find din professionelle gulvmand online

Med en dygtig og erfaren håndværker er du sikker på, at din gulvafhøvling bliver udført til perfektion. Du kan finde ham på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-faaborg/ 

More articles