Engangsmundbind til personlig anvendelse – find dem online

25 juni 2020 Astrid Pedersen

Når du er syg med influenza, snue eller en luftvejs infektion ved du sikkert godt at du bør holde dig inden døre. Dette er smart for din egen skyld, idet du kommer dig hurtigere hvis du tager den med ro, og for andres skyld idet du ikke viderebringer smitten. Og er du nødt til at gå ud, bør du af samme årsag bære engangs mundbind.

Hvorfor bruge engangs mundbind?

Måske tænker du, at du ikke behøver et mundbind hvis du bare skal ned og handle eller en tur på apoteket. Det må være tilstrækkeligt at binde en bandana eller et sjal om mulen, eller hoste eller nyse i ærmet når dette er aktuelt.

Men her skal du tænke på at et stof tørklæde eller for den sags skyld et hjemmesyet mundbind lynhurtigt bliver varmt og fugtigt. Du vil få lyst til at tage det af – og så ryger hele ideen med begrænsning af smittespredning. Det med at nyse i ærmet kan samtidig hurtigt glippe når man står i en tætpakket bus eller metro vogn og skal nyse samtidig med at man har tunge indkøbsposer i hver hånd. Og så har man pludselig smittet de nærmest stående medpassagerer.

Et engangs mundbind vil kunne holde til flere timers anvendelse uden at blive klamt eller ubehageligt at have på. Selv om dit mundbind slutter tæt til ansigtet vil det føles let og åndbart.

De tre lags mundbind til engangs anvendelse som du kan købe hos Testsmart er fremstillet i moderne materialer med en utroligt høj filtrerings kapacitet og lav vejrtræknings modstand. Det betyder at du sagtens kan ånde igennem de tynde, filtererende lag, samtidig med at du begrænser spredningen af bakterier og vira fra din næse og fra dit svælg. På den måde kan du være med til at nedbringe smitte trykket i befolkningen selv om du har behov for at komme ud mens du stadig er syg eller smitter.

Du kan finde de smarte engangs mundbind i den online shop på https://www.testsmart.dk/artikler/sundhed-og-sygdomme/personlige-vaernemidler/mundbind-engangsbrug/ 

 

Flere Nyheder