Bliv klogere på det smarte ved et CTS anlæg

07 April 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Et CTS anlæg er en af de ting, du som virksomhedsejer bør kende til. Anlægget er nemlig forbundet med en række smarte funktioner, som kan komme din virksomhed til gode. I denne artikel dykker vi mere ned i de ting, der taler for, at du bør investere i et anlæg som dette. 

Alt du skal vide om et CTS anlæg

For at gøre det helt tydeligt, så står CTS for Central Tilstandskontrol og Styring. Det der er så smart ved et anlæg som dette er, at du kan få fuld kontrol og styring med alt fra varme, vand, ventilation, elforbrug m.m. i virksomhedens forskellige bygninger. Det betyder altså, at det er væsentligt nemmere at have en finger på pulsen over forbruget. 

Noget andet smart ved et CTS anlæg er, at din bygningsansvarlige kan spare utrolig meget tid. I stedet for at skulle rundt og undersøge om lys, varme m.m. er tændt i de enkelte rum, så kan det hele tilgås fra en og samme enhed. Og da det samtidig er muligt at justere for tingene fra systemet, så kan den daglige arbejdsgang optimeres væsentligt. 

Reducer dit energiforbrug med et CTS anlæg 

Når du vælger at investere i et CTS anlæg, så har du de bedste forudsætninger for at kunne reducere dit energiforbrug. Det giver næsten også sig selv, da der hurtigt kan justeres på poster, hvor forbruget er for højt. Desuden kan der nemmere lokaliseres lokaler m.m., hvor der kører unødvendigt for lys m.m., når der ikke er folk i lokalet. 

Før du køber et CTS anlæg, så er det utrolig vigtigt, at du forinden får god rådgivning. På den måde kan du få et anlæg, som kan indfri de behov, der er ved netop dig. Og samtidig kan du blive klogere på mulighederne med anlægget. Du kan starte med at få hjælp her: https://ctsgruppen.dk/.

More articles