Bevar dit trægulv med en gulvafslibning

25 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle trægulv blevet så grimt og kedeligt at se på, at du faktisk overvejer at skrotte det? Går du i tanker om at få støbt et lækkert betongulv, som kan understøtte den moderne og urbane bolig indretnings trend – eller måske lægge et praktisk klik parket gulv, som er mere rengøringsvenligt og slidstærkt? Så bør du absolut tænke dig om en ekstra gang. Det kan nemlig vise sig at være en rigtig dårlig beslutning.

Hvorfor skal jeg beholde mit gamle trægulv?

Der er mange gode grunde til ikke at lade det gamle trægulv fjerne, men i stedet bevare det og værne om det. Dit trægulv kan vise sig at være et stort aktiv for din bolig i forbindelse med en bolighandel. Skulle du beslutte dig for at sælge dit hus eller din lejlighed, vil et trægulv trække opad i såvel ejendomsmæglerens som potentielle køberes vurdering af din boligs værdi.

Et smukt og velholdt trægulv kan således give dig en højere forventet salgspris – og derfor kan det sagtens betale sig at være alle pengene værd at satse på bevarelse af det originale trægulv. Disse er nemlig i høj kurs på boligmarkedet, netop fordi mange boligejere vælger at skrotte trægulvet til fordel for billigere og mindre krævende alternativer. Undlad at begå den samme fejl – det kan koste dig fortjeneste i længden.

Selv om du måske ikke går i umiddelbare salgstanker, kan du sagtens få glæde af et smukt og velplejet trægulv. Træ er stadig et ganske uovertruffent materiale, når det handler om gulvbelægning. Og du vil blive overrasket over effekten af en grundig gulvafslibning – det kan være som at få et helt nyt gulv!

Nyt liv til trægulvet med en professionel gulvafslibning

Du bør dog overlade opgaven med gulvafslibning til en professionel gulvmand. Og du kan finde ham hos Gulvkanonen.

More articles