Besøg din tandlæge – det betaler sig i længden

14 februar 2020 Astrid Pedersen
Besøg din tandlæge - det betaler sig i længden

Det er de færreste af os, som har tandlæge besøg øverst på listen over hvad vi gerne vil bruge penge på i løbet af en hvilken som helst givet måned. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at du bør besøge din tandlæge mindst en gang om året – og faktisk helst en gang halvårligt.

Dit tandlæge besøg er din tandlæges eneste mulighed for at forebygge dårligdomme i dine tænder og i dit tandkød, som i værste fald kan koste dig en eller flere tænder fra dit blivende tandsæt. Og der vokser ikke nye tænder ud, når først disse tænder er væk.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Mange mennesker undskylder sig med ikke at have råd, når det kommer til tandlæge besøg. Men tomme lommer er faktisk i langt de fleste tilfælde en virkelig dårlig undskyldning for ikke at sætte sig i stolen blot én gang om året. Et tandlæge besøg koster ikke mere end en tur i byen eller til frisøren. Og det kan de fleste tage sig råd til.

Desuden kan det langt bedre betale sig for dig at opretholde dine tandlæge besøg end først at skulle have lavet tænderne, når de er ødelagt af karies eller parodontose. Så reelt er økonomi ingen undskyldning for ikke at besøge tandlægen.

Jeg har ikke tid til at gå til tandlæge

Denne undskyldning er om muligt endnu ringere end den oven for stående. Det er sjældent, at et tand eftersyn med rensning tager meget mere end en halv time. De fleste arbejdsgivere er forstående, hvis man smutter til tandlæge i arbejdstiden en eller to gange om året. Og ellers findes der mange tandlæger med fleksible åbningstider uden for normal kontor tid.

Du kan for eksempel besøge din lokale tandlæge i Næstved, Tandlægerne Dickow og Lindkær. Klik ind på dltand.dk og bestil tid til tandlæge besøg.

Flere Nyheder