Alle vil sige, at de laver den bedste gulvafhøvling

12 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Det her er faktisk lidt ligesom at date: man har ikke lyst til at date nogle, der ikke forsøger at give et positivt indtryk af dem selv.

Det kan både være på skrift, via opkald eller ude på en fysisk date, hvor man tager sig pæn ud, gør noget ud af sig selv og prøver at opløfte sig selv og sige det bedste om en – måske med modifikationer uden at lyve.

Begge parter ved jo godt, at man også er mennesker, der har dårlige dage, men hvis man bliver forelsket – og det gør man jo af at se det positive i andre – så fokuserer man på det og husker det gode, så man også kan holde hinanden ud, når det ikke går så godt.

Ingen vil jo lave en beskrivelse af dem selv om, at de ikke kan lide at have det sjovt, være sammen med venner, motionere, spise sundt og så videre, men man pynter lidt om sig selv.

Det samme kan lidt overføres til en gulvafhøvling og gulvafslibning

Tænk på det næste gang, når du dater en person, at selvom det er upopulært at fremhæve sig selv som en af de bedste her i DK, så er det også sejt med selvtillid.

Ingen vil vel helt ærligt sige, de er middelmådige, selvom det er at vise menneskelighed, men det er ikke decideret tiltrækkende.

På samme måde vil ingen gulvafslibningsfirmaer vel sige, at de laver en gennemsnitlig gulafhøvling eller gulvafslibning. De er nok ærlige og sige, hvad der skal til for, at den bliver god, men den skal nok blive den bedste af slagsen.

Måske bruger de ligefrem sådan et udtryk som “perfekt” om den gulvafslibning!

Og det skal man jo sige for at vise, at man tror på sig selv, for hvis man ikke gør det, så kommer man jo bagud i køen – om man er på date eller leder efter et firma til at udføre gulvafslibning for en.

Flere Nyheder