3 ting du skal have som bilejer

22 august 2021 Steffen Hansen

editorial

Som bilejer er der nogle ting, som er nødvendige. Nogle af dem er lovpligtige, hvor andre blot er en god idé. Her i indlægget kommer vi ind på tre ting, som du bør eller skal have, når du er bilejer.

En bilforsikring

Som bilejer skal du som minimum have en ansvarsforsikring, men der er også andre forsikringer, som kan være en god idé at tilkøbe. Hvis din bil er en nyere model, så anbefaler vi, at du tilkøber kasko. Med en kaskoforsikring, så er din bil dækket ind, så du får dækket dens værdi, hvis uheldet en dag skulle være ude. Uden en kaskoforsikring, så får du ikke dækket bilens værdi, hvis det er dig der er skyld i en ulykke.

Autohjælp

Det kan være en god idé at have autohjælp tilknyttet din bil. Med autohjælp kan du få hjælp, hvis din bil går i stykker, hvis dit dæk punkterer, eller hvis der sker noget andet, som gør, at du ikke kan køre videre. Det betyder, at hvis du en vinter sidder fast i sneen, så har du et sted at ringe til, og det samme, hvis du holder i Spanien på sommerferie med et punkteret dæk. Vi anbefaler derfor på det højeste, at man har autohjælp på sin bil.

Abonnement til din bilvask

Der er perioder, hvor din bil kan blive mere beskidt end andre. Her er det rart at have et abonnement til en bilvask. Med et abonnement til bilvasken, så kan du vaske din bil så meget, og så ofte du vil. Typisk så kræver det kun, at du vasker din bil 2 gange på en måned, før abonnementet til bilvasken er dækket ind. Derfor skal der ikke meget til, før det kan betale sig, at du opretter et abonnement. Et bilvask abonnement behøver ikke at koste mere end 100kr i måneden.

Flere Nyheder