Varmepumpe på abonnement – en oplagt løsning

09 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

I disse år er klimaet på alles læber. Det samme er den grønne omstilling – og dette gælder såvel erhvervslivet som den private boligejer.

Når du ønsker at give din bolig en grønnere profil er det først og fremmest husstandens energi forbrug du skal have under lup. Der er mange måder hvorpå du kan nedbringe dette. Og det helt uden at familien skal lide store afsavn.

Du kan for eksempel vælge at få husets ydermure samt tag og fundament efterisoleret og sætte isolerende ruder i vinduerne. Dette kan mindske varmetabet fra boligen ganske betydeligt. Og vil du virkelig sætte trumf på besparelsen skifter du det slidte fyr ud med en energi effektiv luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skifte til luft til vand varmepumpe?

Der er mange fordele ved at benytte en luft til vand varmepumpe frem for et fyr i forbindelse med opvarmning af brugsvand og cirkulations vand.

En luft til vand varmepumpe er nemlig, som nævnt oven for, langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi. Det betyder at du får en del mere varme for pengene. Og i sidste ende vil dette betyde en ikke udbetydelig økonomisk besparelse samtidig med at du skåner klima og miljø.

Spar på oprettelsesudgiften – få en varmepumpe på abonnement

Hvis du ikke synes du har råd til at give flere hundrede tusind kroner for anskaffelse og opsætning af varmepumpe kan du i stedet vælge at lease en luft til vand varmepumpe på fordelagtige abonnements vilkår. Dette kan lade sig gøre gennem Nærvarme Danmark A/S.

Nærvarme Danmark A/S kan hjælpe dig med en luft til vand varmepumpe på abonnement inklusive alt hvad der hedder service, reparation og tillige udskiftning af din luft til vand varmepumpe skulle dette blive nødvendigt. Du kan læse mere om luft til vand varmepumpe på abonnement på naervarme.dk.

More articles