Vær med til at bevare naturen

10 februar 2021 Simone B

editorial

Fokus på vild natur og bevarelse af regnskoven 

Vores verdens tilstand er et tema, der diskuteres livligt. Mange er, helt med god grund, bekymrede, og rigtig mange vil gerne gøre en indsats for at bevare vores jord. Men hvordan hjælper man nu lige på bedste vis?

Der er mange ting, vi kan gøre, måske endda så mange at man bliver forvirret og i tvivl om, hvor kræfterne helst skal lægges. Heldigvis findes der organisationer, der gør et rigtig stort arbejde for vores klode, og som du kan støtte – endda samtidig med at du får andet og mere end den gode samvittighed ud af det. 

 

 

Køb et væld af produkter og red et stykke natur

Du kan eksempelvis støtte en af disse organisationer ved at købe en masse forskellige, lækre produkter til både børn og voksne. Pynt eksempelvis børneværelset med farverige børneplakater forestillende vild natur og fascinerende dyr, køb pandabamser, elefantbamser eller måske et næsehorn til familiens yngste og forkæl dig selv med kaffebønner og vanilje, sæbe, shampoo eller spændende bøger om naturen.

Uanset hvilket produkt du lader dig friste af, så støtter du organisationens arbejde med at skabe en verden med rig skovnatur. Helt konkret er du med til at bevare noget regnskov i Latinamerika samt hjælper til skabelsen af mere vild natur her i Danmark. Du kan også købe et støttebevis med flotte illustrationer på, så du har papir på den indsats du har gjort. Der kan både købes regnskovscertifikater samt skovcertifikater, hvis du ønsker at målrette din støtte. For blot 15 kroner kan der købes en kvadratmeter urørt skov i Danmark! 

Vær med til at gøre noget godt for kloden og naturen, så den kan være rig på denne langt ude i fremtiden. Du kan se meget mere til organisationens flotte arbejde samt de mange produkter, du kan erhverve dig her: https://shop.verdensskove.org

Flere Nyheder