Vælg altid den bedste efterbehandling ved gulvafslibning

28 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

En gulvafslibning kan jo kun gøre så meget i sig selv, og selvom den er i centrum for arbejdet, når man taler om at behandle trægulve og få dem til at se flotte ud, så er selv det med at foretage gulvafslibningen blot en del af den samlede proces, der går under det at slibe gulve ned.

For det første er der en del forarbejde, som skal laves af både dig og de professionelle gulvafslibere, så arbejdet kan blive udført mest effektivt fra begge parters side og til både din personlige tilfredshed som kunde og til eksperternes faglige stolthed.

Du bør nemlig selv sørge for at fjerne alle ting i det eller de lokale(r), hvor der skal laves en gulvafslibning.

Du ved bedst, hvordan man håndterer tingene, og hvor de kan stå, mens gulvet bliver slebet ned, og det får lov til at hele under efterbehandlingen – denne kommer vi tilbage til.

Dette gør det nemmere for gulvafsliberne at komme til, når de skal udføre deres arbejde, så de bare kan hoppe i arbejdstøjet, dække af, så det sviner mindst muligt, og så kan de ellers gå i krig med deres værktøj.

Efter endt behandlingen med gulvafslibningen er det med at vælge en god og passende efterbehandling.

Det er efterbehandlingen, der gør, at gulvafslibningen kan holde længst muligt og gøre, at gulvet taget sig flot ud i længst mulig tid.

Men det er ikke lige meget, hvilken type af efterbehandling du vælger.

Den skal passe til både type af gulvet samt det ønskede resultat, du ønsker at få ud af det, om det så er trægulvet, trappen eller et gelænder eller vindueskarme, der er blevet slebet ned.

Der er heldigvis eksempler at se på dette, da man ikke kan vide 100 procent, hvordan det vil komme til at se ud hjemme hos dig, når arbejdet er udført, men det giver en ret god indikator.

 

Flere Nyheder