Usynlig retning af tænder med Invisalign

29 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et skævt smil kan være ganske charmerende – men hvis skævheden skyldes tænder, som har flyttet sig med alderen, kan det være alt andet end det. Føler du dig generet af dit skæve tandsæt, som i dine unge dage ellers var så smukt og regelmæssigt, kan du overveje en tandretning.

Tandretning er nemlig ikke kun for børn og teenagere. Her i 2021 kan du faktisk få din perlerad igen uden at skulle lide på samme måde som da du var yngre. Tandretning udføres nemlig med langt mere diskrete og komfortable metoder end før i tiden, så du behøver slet ikke at frygte de uskønne og ubehagelige togskinner. Og så er moderne tandretning langt mere hygiejnisk end før i tiden.

Hvordan foregår tandretning for voksne?

Hvis du som voksen ønsker dig et tandretning forløb kan du med fordel vælge Invisalign. Invisalign systemet består af tynde transparente tandskinner som du selv kan sætte i og tage ud. Du skal være iført dine tandskinner i omkring 22 timer i døgnet hvilket betyder at du sagtens kan fjerne skinnerne når du eksempelvis skal børste tænder eller spise.

Du slipper altså, med andre ord, for den ubehagelige fast monterede tandbøjle af metal og alle de gener som følger med, for eksempel fastsiddende madrester og der af følgende dårlig ånde. Som ekstra bonus er de tynde og gennemsigtige skinner nærmest usynlige hvilket betyder at dine venner og kolleger ikke kan se at du er i fuld gang med et tandretning forløb. Og så er det pludselig meget sjovere og mere tillokkende at få rettet de skæve bisser.

Hvor kan jeg få en tandretning med Invisalign i København?

Er du bosiddende i København kan du med fordel kontakte tandklinikken You Smile I Smile hvis du ønsker at få rettet tænder ved hjælp af Invisalign. Læs mere om You Smile I Smile på yousmileismile.dk.

Flere Nyheder