Tur med kæresten – Hvad med at tage hende med på fodboldrejse til Barcelona?

01 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Barcelona er en både smuk og romantisk by, der har en god blanding af historiske seværdigheder, gode restauranter, lækker strand, masser af shopping muligheder og et rigt natteliv. Hvis I skal på en kærestetur, vil det derfor være et oplagt sted at tilbringe en forlænget weekend. 

Er du vild med fodbold, drømmer du sikkert også om at komme til at se FC Barcelona spille på hjemmebane. Men kan du tage kæresten med på en fodboldtur til Barcelona? Hvorfor skulle du egentlig ikke kunne det? Hvis I er af sted fra fredag til mandag, og bruger en dag på at se fodbold, har I jo rig mulighed for at udforske byen de andre dage.

Hvis hun ikke føler for at bruge en hel dag på at se fodbold, kan du prøve at forklare hende, at stemningen på stadion er noget, der skal opleves. Hvis hun kommer med, vil det næsten være umuligt for hende ikke at blive smittet af de andres begejstring. 

Få professionelt bureau til at stå for det hele 

Der er ingen grund til, at du selv bruger tid på at sidde ved computeren, når billetterne til FC Barcelonas kampe kommer til salg. Det er meget nemmere for dig, at du bare arrangerer hele jeres fodboldrejse gennem et professionelt bureau. Det kan for eksempel være fodboldpakker.dk. De har stor erfaring med at arrangere fodboldrejser til en række forskellige lande. Deriblandt mange af dem til Barcelona, da det jo er et populært hold. 

Når I rejser med fodboldpakker.dk, har de tænkt på alt. Det er både flybilletter, hotel, billetter til kampen, adgang til en lounge, hvor I kan købe mad og drikke under kampen, en folder med seværdigheder i byen og en forsikring i tilfælde af, at kampen skulle aflyst eller flyttet, eller det ikke er muligt for jer at tage af sted på grund af corona. 

More articles