Tre typer af smykker du ikke kan undvære

11 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

Der er intet mere naturligt end at pynte sig selv med smykker. Smykker kan komme i forskellige slags designs og former, men det eneste, de har til fælles, er deres anvendelighed. Men smykker behøver ikke altid at være funktionelle, de kan også være et rent stilstatement. Vi vil komme omkring tre typer af smykker, som du ikke kan foruden i dette indlæg.

 

image

 

1. Øreringe

Hvis du har huller i ørerne, så er det oplagt med flotte øreringe, som du kan pifte dine outfits op med. Selv hvis du ikke har hullerne i ørerne, så kan du finde clipse øreringe. Øreringe kan fås i forskellige stilarter, og i forskellige størrelser. Der er meget forskel på, hvorhenne fra du vælger at købe dine øreringe. Jo mere du betaler for dine øreringe, desto bedre kvalitet vil du få. Hvis du vil købe kvalitetsøreringe, bør du kigge efter smykkedesignere, der har sat deres præg på markedet. Det handler ikke kun om, hvor du køber dine øreringe fra. Det handler også om at finde nogle, der passer til din garderobe. Så har du nemlig øreringe, du kan bruge hver dag og som er i god kvalitet. 

 

2. Halskæder

Alle elsker halskæder. De kan fås i forskellige farver, materialer og former. Der findes lange halskæder, korte halskæder, store halskæder og meget fine halskæder. Hvilken slags halskæde er din favorit? Hvis du stadig leder efter den rigtige halskæde til at fuldende dit outfit, så fortvivl ikke! Det kan være en Maanesten kæde, som du mangler til dit outfit? Du kan personliggøre din kæde selv ved at købe vedhæng, der matcher til din stil og personlighed, f.eks. med din fødselsdagssten.

 

3. Armbånd

Nogle mennesker kan lide at bære armbånd for mode, mens andre foretrækker at bære armbåndsure, fordi det er praktisk. Men det er godt at kunne købe et armbånd, der også kan fungere som dit hverdagsur. Så har du altid klokken med dig rundt, så du ikke skal slæbe rundt på din mobil også. Armbånd kan pifte selv det mest triste tøj op, og der er flere smykkedesignere i dag, der kreererer flotte armbånd til enhver begivenhed.

Flere Nyheder