Tapas hjem til dig

20 august 2020 Marcus Løhde Nielsen

editorial

Skal du have et selskab på besøg, men du ved ikke hvilken ret, der skal serveres? Så er det lette og lækre svar: Tapas. Tapas er en spansk tradition af mange små retter. Dee kan enten bruges som forretter eller danne hovedmåltidet til sammen. Retten blev altid forbundet med Spanien, men i vores globaliserede tider er tapas blevet en vanlig ret i Danmark. 

Danmark har taget tapas til sig. Vi elsker det! Det nemme ved, at det kræver minimal forberedelse, samt at du selv kan kreere din yndlings mad, er så genialt. Dertil er det altid en lækker delikatesse. Uanset om du sidder ved solkysten eller i Danmark. Den eksotiske ret passer perfekt ind i vores danske smagsløg – derfor er vi så vilde med tapas.

 

Lækker tapas direkte hjem til dig

Hvis du ikke ønsker at stå i køkkenet under din middag, så bør du bestille tapas ud af huset. Det kan du hos Vinværten Gothersgade. De leverer lækker tapas til private hjem, som du kan nyde med dine venner eller familie.

Vinværten Gothersgade elsker tapas! Derfor tilbyder deres forretning en takeaway form af deres lækre mad. De ønsker at udbyde deres mad til mange flere, hvor man ikke kun behøver at spise på deres restaurant. Derfor laver de portionsanretninger af deres frokost- og luksus tapas. Du kan selv hente maden eller få det bestilt til dit hjem ved mindst 20 kuverter.

 

Et moderne koncept

Hos Vinværten Gothersgade, er du garanteret et eminent oplevelse for alle pengene. De er specialiserede i de bedste vine, samt har udviklet en ekspertise af tapas. Derfor yder de en eksotisk middag, som du sent vil glemme. 

Deres restaurant og vinbar ligger i København, og har oplevet en stor succes på kort tid. Det skyldes deres kvalitetsrige mad og vinudvalg. Så hvorfor ikke bestille tapas fra Vinværten Gothersgade næste gang?

Flere Nyheder