Styrk medarbejdernes kompetencer med Office 365 kurser

13 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis din virksomhed i høj grad er baseret på administrativt arbejde, vil I nærmest med sikkerhed benytte jer af Microsoft Office pakken – og have gjort det i mange år. Microsoft Office pakken er nemlig den mest anvendte platform for samarbejde, tekst behandling og andre kontor relaterede funktioner.

Inden for de seneste år har Microsoft opgraderet Microsoft Office pakken til en cloud baseret løsning. Står I for at skulle udrulle Microsoft Office 365 inden for nærmeste fremtid, er det en god idé at forberede medarbejderne med et Microsoft Office 365 kursus.

Hvor finder jeg Microsoft Office 365 kurser i København?

Er din virksomhed placeret i eller omkring den danske hovedstad, er der rige muligheder for at booke IT kurser hos den danske kursus udbyder 4D. Med sin centrale pacering i Indre By kan 4D tilbyde lyse kursus lokaler og lækker forplejning til alle, som ønsker at benytte sig af de vel tilrettelagte kurser, som 4D tilbyder.

4D har igennem en årrække specialiseret sig i særligt kurser, som retter sig imod erhvervslivet, og tager i særdeleshed udgangspunkt i de mest kendte og anvendte platforme. Således finder du en bred vifte af Microsoft Office 365 kurser på alle niveauer i 4Ds kursus katalog, her under Office 365 – et overblik, som er et gratis seminar, du frit kan benytte dig af for at skabe basis for videre uddannelse.

Derefter kan du for eksempel vælge en Microsoft Office 365 workshop, som vil klargøre dine medarbejdere til kurset Kom Godt Igang Med Office 365. På dette kursus vil dine medarbejdere få et indblik i nogle af de mange apps, som er indeholdt i Microsoft Office 365. Blandt disse apps er Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Word og OneNote – og der vil samtidig være præsentationer af Outlook, OneDrive, Skype, Sway, Delve og Planner.

Du kan læse mere om Microsoft Word 365 kurser, og finde det rette kursus i Office 365, på 4d.dk

More articles