Små ting- stor betydning

14 august 2019 Sara Mortensen
Små ting- stor betydning

Vi danskere har i gennemsnit en arbejdsuge på 37,5 timer. Megen af din vågne tid foregår altså på arbejdspladsen, og et godt arbejdsmiljø er altafgørende for din generelle trivsel. En god dag på jobbet kan betyde overskud og højt humør, ligesom en dårlig dag kan give anledning til det stik modsatte. Med andre ord influerer det i største grad kvaliteten af din tilværelse helt overordnet – eksempelvis i samværet med dine børn, din samlever, din storfamilie og dine venner og bekendte. Et godt arbejdsliv kan også betyde, at du har energi til at dyrke fritidsinteresser, hvad enten det er fodbold, korsang eller croquis.

Et vigtigt element på en sund arbejdsplads er dels en god relation til resten af medarbejdergruppen, men også i høj grad at den enkelte føler sig værdsat af virksomheden. Følelsen af at være betydningsfuld kan til dels udløses af personlegoder – det værende sig eksempelvis en frugtordning. At firmaet kere sig om dit daglige velbefindende er noget, der bevidst eller ubevidst lagres i dig, og det vil ofte også have betydning for din arbejdsindsats. Man kan argumentere for, at det universelle reciprocitetsfænomen gør sig gældende; reciprocitet er den urgamle udveksling af enten gaver eller tjenester mellem individer,og ordet kan oversættes “gensidighed”. Denne kommer til udtryk i de fleste sociale sammenhænge, og er med til at vedligeholde en vigtig balance.

 

 

Frugtcompagniet.dk kan hjælpe dig med en frugtordning tilpasset lige præcis jeres behov. Vi skræddersyr en løsning, der imødekommer alle jeres ønsker – det være sig udvalg, antal samt hyppighed af levering.

Frugtcompagniet kan som eksempel tilbyde jer en basiskasse der indeholder det, vi har valgt at kalde “håndfrugter”, det være sig frugt som blommer og bananer.

Ønsker I lidt ekstra, vælg da vores Stjernekasse, der udover håndfrugter også indeholder gnave-grønt, små snacks som nødder og tørret frugt samt frugter af mere eksotisk art, eksempelvis ananas og melon. Leveringen er altid gratis og lige til døren – nemmere bliver det ikke!

 

 

Flere Nyheder