Slip for græsslåning med en robot plæneklipper

23 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sommertid er lig med havearbejde. Er du i besiddelse af et hus med en stor tilhørende have – og en tilsvarende rummelig græsplæne – kender du sikkert alt til det slidsomme og tidskrævende arbejde som er forbundet med græsslåning. Når først solens spæde stråler begynder at titte frem i det tidlige forår påbegynder græsset i plænen også sin vækst cyklus. Og så kan du se frem til mange timers arbejde med din plæneklipper.

Græsslåning – en krævende tjans

Det er de færreste som ligefrem synes at det er en fest at slå græs. Desværre er græsslåning en nødvendighed hvis man ønsker en snorlige græsplæne med knivskarpe kanter. Skal man opnå dette mål står den på adskillige timers ugentlig græsslåning og kantklipning. Og den tid er der mange som vil kunne bruge på mere fornuftige eller interessante opgaver.

Spar energien – køb en robotplæneklipper

Derfor vælger flere og flere hus ejere at anskaffe en robotplæneklipper. De moderne og avancerede robotplæneklippere er super smarte og kan med de rette indstillinger holde din plæne flot uden at du behøver at løfte en finger.

Sørger du for at konfigurere din robotplæneklipper korrekt kan du faktisk helt slippe for at skulle slå græs hele sommeren. Du skal blot sørge for at få nedfræset kanttråd til robotplæneklipper i hele havens omfang samt rundt om eventuelle staude bede, stensætninger eller havedamme. På den måde kan du undgå at din robotplæneklipper forlader matriklen, drukner, eller støder på grund.

Det smarte ved en robotplæneklipper er at den nærmest kan tænke selv. En robotplæneklipper anno 2020 ved for eksempel hvornår den er ved at løbe tør for batteri og kan selv finde hen til sin lade station inden det sker. Og de mest avancerede robotplæneklippere er forsynet med regn sensor som får maskinen til at indstille arbejdet hvis det begynder at regne.

Læs mere om robotplæneklippere på https://husblog.dk/robotplaeneklippere-fordele-og-ulemper/ 

More articles