Skift bilrude selv, er det en mulighed?

10 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som oftest ved man jo godt på forhånd, om ens bilrude skal skiftes eller ej, fordi der måske er antydninger af, at ruden er ved at gå i stykker grundet mindre skader eller andet, der langsomt er ved at udarte sig til noget større.

Så kan man aftale en tid hos en reparatør eller lignende, så man kan få set på det – og udvikler det sig større hurtigere end ventet, så må man måske rykke den aftale lidt tættere på.

Men det sker da også nogle gange, at man måske er ude for et uheld, hvor det hovedsageligt kun er bilens rude, hovedsageligt forruden, der behøver en udskiftning.
Dette kan for eksempel være ved, at man rammer en lavtflyvende fugl eller dertil relateret, så man får en bule eller indhug på bilen.

Så er det med at få udskiftet den bilrude hurtigst muligt!

Men man bør overlade det til professionelle.
Det er jo alligevel de færreste af os, der har midlerne og ikke mindst en reserverude, vi kan benytte os af ude i rabatten, eller hvor vi nu lige holder stille, hvor uheldet er sket, så man kan udskifte forruden selv.

Vi forstår skam godt, at du vil hurtigere videre i teksten, da det ikke var beregnet, at der skulle gå noget galt med bilruden, hvilket man da også sjældent kalkulerer med, men det er nødvendigt at lade professionelle tage sig af den slags.

Desuden er det ikke forsvarligt at køre rundt i en bil med ødelagte ruder eller bare en enkelt af slagsen, da man kan blive standset af myndighederne, der så giver en en bøde, fordi man ikke har forsvarligt udsyn gennem ruderne.

Måske ved du så ikke helt, hvor du skal kigge i retning for at få dette ordnet, men så er det godt, at vi kan give dig et professionelt tip til dette.

Tjek dem her ud: https://bilglas.dk/vi-tilbyder/forrude/ 

More articles