Sæt ekstra trumf på dit erotiske liv med en lækker corsage

16 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker lidt ekstra wow effekt i soveværelset, når du smider tøjet og afslører dit frække lingeri, kan du med fordel vælge at være iført en forførende og flirtende corsage. Det er de færreste mænd, som kan stå for en solid omgang eye candy – og med en corsage er godterne pakket ekstra indbydende ind!

Hvad er forskellen på en corsage og et korset?

Måske er du i tvivl om, hvorvidt du skal investere i et korset eller i en corsage. Disse to stykker intim beklædning er begge smukke og klædelige for langt de fleste kvinder, og fås i mange forskellige størrelser og udformninger.

Fælles for korsetter og corsager er, at de som regel er udført i delikate materialer så som blonde, silke, satin eller et florlet og syntetisk stof, og samtidig dekoreret smukt med lacings, pyntebånd, sløjfer og snører, som leder tankerne hen på en fræk og erotisk pakkeleg med dig som hoved gevinsten.

De fleste korsetter og corsager er forsynet med strømpeholdere for neden, som er designet til at holde et par flotte strømper på plads, derved overflødiggøres nylon strømpebukser og dermed trusser, hvilket gør dit korset eller din corsage ekstra fræk.

Hovedforskellen på et korset og en corsage er, at et korset er forsynet med stivere i siden samt i visse tilfælde foran og bagpå. Stivernes formål er at stramme mave og talje ind, så du får en utroligt stram og skarp silhuet, og dermed den helt rigtige timeglas figur. Med en corsage, som ikke er udstyret med stivere, får du der imod en højere grad af bevægelses frihed. Du kan have en corsage på i længere tid ad gangen, hvilket gør det nemmere at have den på under dit almindelige tøj.

Find de smukkeste corsager og korsetter fra kendte og eksklusive brands på love-lingeri.dk

More articles