Sådan holder du stuen kølig om sommeren

03 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Selvom vi bor i Danmark, så oplever vi også sommerdage, som er ulideligt varme og bare giver os lyst til at hoppe ind i fryseren for at køle af. I denne artikel kigger på vi på hvad du kan gøre for at holde din stue, og resten af din lejlighed, kølig, når sommeren er rigtig varm. Så hvis du også sveder i varmen, men gerne vil svede lidt mindre, så er denne artikel for dig. Læs mere om hvordan du holder dit hjem køligt i en hedebølge, herunder.

Hæng tæpper for dine vinduer

Det kan godt være du har gardiner i din stue, men mange gardiner holder kun lyset, og ikke varmen ude, så hvis du ligger og sveder på en varm sommerdag, så kan du med fordel hænge nogle tæpper op foran vinduet. Træk gardinerne for først, og hæng derefter tæppet op, og så vil du opleve at temperaturen falder kraftigt i din stue, så kan slappe lidt af og ikke svede dig ihjel.

Sørg for koldt vand

Sørg for at have masser af vand i køleskabet, så du hele tiden har adgang til iskoldt vand, både til at drikke, men også til at hælde over hovedet, hvis du føler for det. At hælde koldt vand ud over hovedet er rart, når det er varmt, men hvis man ikke gider vand over det hele, kan man også væde et håndklæde i det kolde vand, og lægge over sit hoved.

Køb en ventilator

En af de bedste måder at holde sig kølig på en varm sommerdag, er ved at købe et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg er kraftigt nok til at kunne holde hele lejligheden kølig og dermed gøre den til et rat sted at være, når det er så varmt at man knap nok kan gå 2 skridt, uden at bryde i kraftig sved.

Flere Nyheder